CANET RACE 2013

Un any més, i ja van 4 edicions, la Canet Race es va tornar a celebrar a Canet de Mar, una bonica localitat costanera del Maresme. La carrera va tornar a ser un èxit, on els fidels no van faltar a la seva cita, malgrat lo carregat que estava el calendari amb carreres de molt pes com va ser la cursa del DIR en plena Diagonal de Barcelona i que va aglomerar a més de 8mil runners. En qualsevol cas, la matinal va transcórrer assolellada i es va poder gaudir de la comoditat que dóna l'exclusivitat d'una carrera d'un poblet, on lluny de les massificacions, s'intenta tractar al corredor amb tot l'afecte possible.

El circuit com cada any va ser dur però amè, i ràpid per a aquells que saben administrar les seves forces. El que fa aquesta carrera encara més selectiva, apta només per a valents. En aquesta edició es va incloure una carrera de 5km, que consistia a donar una única volta al recorregut, mentre que la de 10km completaria les dues.

En quant a la cursa en si, va tornar a ser dominada en els 10k per l'atleta local del C.A Laietania Ibrahim Azzouz amb un registre de 32’13, seguit pel duatleta internacional Sergio Rodríguez que va arribar a 26” del guanyador. Marc Roig, que l'any passat va ser segon, també del C.A Laietania va completar el podi. En categoria femenina la guanyadora va ser Ana Rosa Moreno, del Club Fondistes Blanes, que es va imposar amb molta autoritat a les seves perseguidores Teresa Aguiló del Diedre i Laura Cebollada. En 5km el guanyador masculí va ser Mourad Taoussi del Laietania, arribant en segon lloc el Canet Racer Daniel Martínez i tercer Jordi Gómez del Esportiu Penedès. En noies va aconseguir la victòria Carla Moreno, acompanyada en els llocs d'honor per Elisabeth Nualart i la joveneta Andrea López.