V CANET RACE, UNA CURSA ESPECIAL




Tot i la gran quantitat de curses que hi ha al calendari, aquest cap de setmana 50 només a Catalunya, la Canet Race continua tenint quelcom especial que la fa diferent. És obvi que no és una cursa que busqui ser multitudinària, ni de bon tros. Ja fa 5 anys que l'Associació Esportiva Canet Race es va constituir amb la intenció d'organitzar una jornada esportiva a on predominés un ambient familiar i proper al corredor. A on tothom es pogués sentir com a casa i gaudir d'un recorregut urbà per la bonica vil.la maresmenca.

Aquest any s'ha tornat a aconseguir aquest propòsit i tots els participants van poder passar-s'ho bé a una assolellada matinal atlètica, a on els organitzadors i els voluntaris van atendre de la millor manera a tots aquells runners que es van apropar a Canet de Mar.

En l'aspecte esportiu, es va mantenir el circuit que fa més èpica la participació en aquesta cursa, ja ho sabem, un circuit que puja i baixa però que ben gestionat pot ser molt ràpid també. De fet, la cursa de 10 quilòmetres ens va deparar un bonic duel entre Juan Manuel Àlvarez (33'14), Jordi Escoriza (33'26) i Manel Tornero (33'36). En dones la victòria va ser més clara i se la va endur Florence Bertholet amb un temps de 43'17, seguida de Sonia Mañas (44'46) i Montse Ors (45'49).

A més, aquest és ja el segon any que es realitza també una cursa paral.lela de 5km, a on en categoria masculina es va imposar el jove Ayoube Syhouri amb 17'18 just per davant de Daniel Martínez (17'23) i Martin Sebastia Mateo (17'28). En noies la guanyadora va ser Martina Soto, que amb només13 anys es va fer amb la victoria absoluta sobre Irene Melina (23´46) i Silvia Fernàndez (23´58).

En definitiva una matinal d'atletisme pur combinat amb un gran ambient a on els corredors van poder gaudir de gelats, fruita i massatges en acabar de córrer.